Nobena skrivnost ni, da je prireditev Športnik Zg. Savinjske velik organizacijski in finančni zalogaj. Priprave praktično potekajo od marca, ko smo se v organizacijskem odboru odločili, da pripravimo tudi 4. prireditev. Tudi tokrat smo hitro našli skupen jezik z vsemi 7 občinami oz. županjama in župani, ki zelo podpirajo prireditev, kajti zavedajo se, da je športna aktivnost v dolini zelo bogata in da je absolutno prav, da so športniki in športnice enkrat na leto tudi na ta način opazni in nagrajeni. Tako kot v preteklih letih so občine odkupile približno polovico vstopnic, ki jih bodo seveda razdelili med občane.

Drugi del bomo skušali pridobiti pri pokroviteljih. Na našo srečo imamo celo vrsto podjetij, ki z nami sodelujejo od samega začetka in smo jim seveda zelo hvaležni. Tokrat so prve pogodbe o
sodelovanju podpisali podjetje Podkrižnik, PS Mercator, BTC in Savinjske novice. V prihodnjih dneh se bodo prvim našim pokroviteljem pridružili še drugi, ki so prepoznali uspešnost in koristnost prireditve. Vsem velika zahvala!