Potem ko smo jo prenovili bo spet oživela tudi naša spletna stran. Neverjetno hitro se približuje naša 4. prireditev Športnik Zg. Savinjske, ki bo tokrat prvič izven Mozirja. V Lučah! V novi športni dvorani, ki jo sicer še gradijo, vendar so nam zagotovili, da bo 17.12. 2019 ob 18.00 vse nared. In mi jim seveda verjamemo!

Tudi na letošnji prireditvi bomo podelili priznanja za dosežke v letu 2019 (od decembra 2018 do decembra 2019) najboljših v kategorijah moških, žensk, mlajših fantov, mlajših deklet, najboljših ekip, najuspešnejših prirediteljev, za življenjsko delo in za posebne dosežke. Pripravljeno imamo tudi priznanje za »fair play«, če bomo dobili ustrezen predlog.

Vse kaže na hudo konkurenco v vseh kategorijah, zmagovalce pa bomo tudi tokrat izbirali z vašo pomočjo. Namreč glasovanji bosta dve: na tej spletni strani in seveda pri našem medijskem partnerju in pokrovitelju Savinjskih novicah. Zadnjo besedo bodo imeli člani posebne komisije, kateri člani so predstavniki vseh 7 občin in so zelo dobri poznavalci razmer na športnem področju tako v svoji občini kot v celi dolini. Kdaj? O tem podrobneje drugič.

Zabavni del prireditve? Držimo se pravila, da najprej poiščemo nastopajoče doma. Tokrat bo osrednja glasbena gostja priljubljena Alya, svoj pomemben delež bodo dodali člani odličnega okteta
Žetev, pa tudi brez otroškega pevskega zbora ne bo šlo. V goste bodo prišli pevke in pevci zbora OŠ Ljubno in Luče.