Stanko Ogradi,  župan  občine Gornji Grad

 

Če res spoštujemo naše športnike je zdaj priložnost da jim damo svoj glas. Prav na tej spletni strani je najboljša priložnost.

Po obsežnih pripravah organizatorja na letošnje dogajanje in zaključno prireditev 20. decembra v Mozirju, je po besedah vodje projekta Milovanoviča najpomembnejše prvo dejanje že mimo.  Nominacije, ki jih je oblikovala strokovna komisija za izbor ŠL na osnovi razprav in prejetih predlogov v občinskih okolij ter različnih strokovnih predlogov s strani društev in klubov so pred nami  tako pa tudi možnost glasovanja.

Znano mi je, da možnost javnega glasovanja pomeni polovičen prispevek h končni odločitvi komisije, ki bo zagotovo upoštevala naša mnenja, oz. glasove.  Tako sam kot verjamem da tudi občani občine Gornji Grad smo zadovoljni, da imamo v svojem kraju in občini tako odlične sokrajane in uspešne športnike. Na njih smo ponosni ne glede na dosežke pri izboru športnikov v dolini, a nam dosedanji uspehi dajejo še posebno dober občutek. Kaj kmalu se pridružim k vsem možnostim glasovanja, saj sem zelo ZA!

Stanko Ogradi, župan