5. prireditev Športnik Zgornje Savinjske doline bo! Če ne bo kakšnih nepredvidenih zdravstvenih omejitev se dobimo 14. januarja ob 18. uri v športni dvorani v Nazarjih! Proglasili bomo športnico in športnika, mlado športnico in mladega športnika in tri najboljše ekipe za leto 2021. Podelili bomo priznanje za življenjsko delo na področju športa in rekreacije ter priznanja za posebne dosežke.

Prireditev bo tradicionalno zabavna. Kdo bo nastopil? Imamo kandidate in kandidatke, vendar o tem, ko bodo končani dogovori. Nastopil bo tudi domač glasbeni in pevski zbor OŠ Nazarje. Kdo bo voditeljica oz. voditelj prireditve? Tudi tu še ni končne odločitve. Vsekakor bo zabavno.

Kako do vstopnic?  Podobno kot v prejšnjih letih. Veliko večino jih bodo razdelili županje in župani oz. v posameznih klubih in društvih. Samo 200 jih boste lahko kupili v TIC Mozirje po 10 evrov. Prost vstop bodo imele vse športnice in športniki do 18. leta, vendar v organiziranih skupinah pod vodstvom trenerjev. Seveda bodo veljala tudi takratna pravila NIJZ-ja.

Se sprašujete, ali boste lahko tudi tokrat glasovali? Seveda. Po dveh poteh: na tej spletni strani od 1. 10. 2021 naprej in seveda tudi s posebnimi glasovalnimi lističi v Savinjskih novicah. Že v prvi oktobrski številki.  Na spletni strani boste lahko glasovali le enkrat, pri glasovnih lističih SN pa število glasovanj  ne bo omejeno.